11.05.2020. | RADIO TEV Ziņas TEV | Sesto reizi notiek tieššaistes karjeras diena

Šodien jausesto reizi notiks tiešsaistes karjeras diena, kurā piedalīsies 14 Latvijas uzņēmumi, prezentējot pieejamās darba vakances. Iepriekšējās Karjeras dienās tiešsaistē piedalījās vairāk nekā 10 000 skatītāju un organizatori cer, ka arī šoreiz interese būs liela. Ja sākotnēji platforma “Latvija strādā” tika veidota, lai Latvijas darba tirgū atgrieztu no Latvijas izceļojušos tautiešus, tad tagad tā palīdz arī satikties darba devējam ar darba ņēmēju vīrusa radītās krīzes laikā. Šajā iniciatīvā iesaistījusies arī Latvijas Investīciju Attīstības Aģentūra, turpina tās direktors Kaspars Rožkalns.
“Jebkurā situācijā uzņēmējiem palīdzēt atrast kvalitatīvusdarbiniekus ir viena no prioritātēm. Ikdienas darbā pirms Covid19, šajā komponentē mēs visvairāk līdzējām investoriem, jo tieši viņiem ienākot jaunā tirgū interesē vietējais darbaspēks, kvalificēts darbaspēks un mēs bijām tie, kuri spēja parādīt šo ceļu, kur meklēt kvalitatīvu vietējo darbaspēku. Arī šobrīd un ne tikai investoriem, bet arī citiem ražojošiem, eksportējošiem uzņēmumiem ir jāsniedz šis atbalsts un līdz ar to šī iespēja Latvijas uzņēmumiem ir jāizmanto.” 
Uzņēmumi trīs minūšu prezentācijā iepazīstinās ar vakancēm,savukārt pēc prezentācijām atbildēs uz interesentu jautājumiem. Pasākumā varēs iepazīties ar aktuālajām darba piedāvājumiem enerģētikas, mazumtirdzniecības, finanšu sektora, vides apsaimniekošanas, interjera, sabiedriskās ēdināšanas, kā arī ražošanas nozarēs. Tāpat potenciālie darba ņēmēji varēs uzzināt par darba iespējām valsts pārvaldē un biznesa pakalpojumu centros, kuri jau iepriekš informējuši par vismaz 200 atvērtām vakancēm. Tiešsaistes karjeras diena notiks šovakar plkst.19 sociālā portāla "Facebook" tiešraidē.

Audio formātā klausies šo ziņu pl.13:30!





Viss SIA “Radio TEV”, turpmāk tekstā “Radio TEV”, radītais saturs vai daļa no tā, kas izvietots interneta vietnē radiotev.lv, pārpublicējams tikai ar atsauci, norādot, ka satura autors ir “Radio TEV”.


Spotify Facebook Twitter Instagram tiktok